+36 1 123 65 43 kapcsolat@bergerhazak.hu

Ismerjük meg egymást

Időtálló, modern, minőségi, esztétikus otthonra vágyik?

Nyitott az energiatakarékos, környezetbarát megoldásokra?
Elhozzuk önnek a házépítés új generációját és igényeihez igazodva felépítjük Berger házát.

Német, csúcsminőséget képviselő Weinmann gyártósorunk felel a modern megoldásokért, a kivitelezés főbb folyamatai szigorúan ellenőrzött, gyári körülmények között zajlanak.

Ön és az otthona áll nálunk a középpontban: új generációs folyamatainknak biztosítják, hogy az építkezés zavartalan, tervszerű és gyors legyen.

A Berger Házak a Berger Házak Csoport tagja, csakúgy, mint a Beregszászi Gerendaházak, mely 2006 óta nyugat-európai színvonalú, népszerű gerendaházaival alapozta meg hírnevét az építőipari piacon. A tőlünk megszokott lelkesedés és ügyfélközpontú hozzáállásunk a záloga, hogy a Berger Házakkal új otthonának felépítése is élmény legyen.

Hogyan készül a Berger Ház?

A Berger Házak külső és válaszfalai, tetőelemei teljes magasságban és hosszban egyben készülnek el gyártóüzemünkben.

A külső-belső hőszigeteléssel, beszerelt nyílászárókkal, villanyszerelésre, gépészeti munkákra előkészített kész elemeket a helyszínre szállítjuk, ahol már csak a darukkal mozgatott elemeket szereljük össze.

A precíziós tervezés és a folyamatos gyártósori ellenőrzés miatt a számítógép-vezérlésű Weinmann gépsorokon készülő elemeket nagyfokúi méretpontosság jellemzi. Mivel a nagypaneles gyártástechnológiánk folyamatait nem befolyásolja az időjárás, így a kivitelezés időtartama, beleértve a helyszíni munkát is, rendkívüli módon lerövidül.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat

+36 1 423 32 56

E-mail

kapcsolat@bergerhazak.hu

Address

1234 Budapest, Lorem ipsum utca 5. KÖKI terminál