+36 30 179 1009 kapcsolat@bergerhazak.hu

RÓLUNK

BEMUTATKOZUNK

Építkezzen bonyodalmak nélkül, és költözzön be terv szerint új generációs, igényeinek megfelelő otthonába!

A precíziós tervezés és a német, csúcsminőséget képviselő Weinmann gyártósorunkon történő gyártási folyamatok felelnek a modern megoldásokért. A Berger házak elkészültének főbb lépései szigorúan ellenőrzött gyári körülmények között zajlanak.

Nálunk Ön áll a középpontban: új generációs ügyfélkapcsolati folyamataink biztosítják, hogy az építkezés zavartalan, tervszerű és gyors legyen.

A Berger Házak elődje és csoportunk tagja a Beregszászi Gerendaházak, mely 2006 óta nyugat-európai színvonalú, népszerű gerendaházaival alapozta meg hírnevét az építőipari piacon. A tőlünk a gerendaházaknál már megszokott lelkesedés és ügyfélközpontú hozzáállásunk a záloga, hogy a Berger Házakkal új otthonának felépítése is élmény legyen.

MENEDZSMENT

Beregszászi Pál
ügyvezető igazgató

  • A Berger Házak Csoport és a Beregszászi Gerendaházak alapítója
  • Az építőipar, faépítészet, készházépítészet hazai szakértője
  • A Magyar Készházépítők Szövetségének tagja
  • Az Európai Készházépítők Szövetségének tagja
  • Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének tagja

“Minden úgy kezdődött, hogy 2006-ban a családomnak építettem egy gerendaházat. Az építkezés során annyira megszerettem a fát mint építőanyagot, hogy elhatároztam: ezzel szeretnék foglalkozni.

Nekünk mindig a legjobb kellett. Mindig egyre magasabbra tettük a lécet, folyamatosan kerestük, hogyan tudunk jobban és jobbat csinálni. Így jutottunk el oda, hogy 2018-tól már egy nyugat-európai viszonylatban is csúcstechnológiát képviselő üzemben tudjuk elkészíteni megrendelőink otthonait.”

TECHNOLÓGIÁNK

A Berger házak szerkezeti elemei, a falak és tetőelemek teljes magasságban és hosszban egyben készülnek el gyártóüzemünkben.

A nagy mértékben előkészített, hőszigeteléssel, beszerelt nyílászárókkal ellátott, villanyszerelésre, gépészeti munkákra alkalmas kész elemeket a helyszínre szállítjuk,és ott szereljük össze gyorsan, tisztán, hatékonyan.

A precíziós tervezés és a folyamatos gyártósori ellenőrzés miatt a számítógép-vezérlésű Weinmann gépsorokon készülő elemeket nagyfokú méretpontosság jellemzi. Mivel  nagypaneles, Nyugat-Európában már régóta alkalmazott, bevált gyártástechnológiánk folyamatait nem befolyásolja az időjárás, így a kivitelezés időtartama, beleértve a helyszíni munkát is, rendkívüli módon lerövidül.

Berger Házak előnyei

Gyorsaság

A száraz technológiának köszönhetően a kivitelezés nem függ az időjárási viszonyoktól. Az épületek bármely évszakban összeszerelhetők, így pár hónap alatt kulcsrakész állapotban birtokba vehetők.

Ügyfélközpontú, átlátható folyamatok

A tervek megvalósítása kontrollált, gyári körülmények között történik. A kivitelezés fázisai – akár online – nyomon követhetők és az előre egyeztetett tervek és határidők szerint haladnak.

Magas minőség

Minősített beszállítóktól beszerezett alapanyagok és gépészeti megoldások, időtálló technológia és méretpontosság jellemzi épületeinket.

Pénzügyi előnyök

Kontrollálható, fix költségvetéssel számolhat, nincsenek „váratlanul fellépő” extra kiadások.

Esztétikus megjelenés

Egyenes, egyenletes anyagszerkezetű felületek, és finom megmunkálás jellemzi épületeinket. A speciális szerkezetelemeknek köszönhetően egyedi, modern formatervek is megvalósíthatók.

Energiatakarékos megoldások

A tudományosan összeállított falszerkezetnek, a minőségi nyílászáróknak és gépészeti megoldásoknak köszönhetően épületeinket rendkívül magas energiahatékonyság jellemzi.

Környezettudatos megoldás

Természetes, környezettudatos anyagokat használunk, melyek túlnyomórészt újra hasznosíthatóak, így épületeink ökológia lábnyoma minimális.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként a BERGER Házakkal kapcsolatos hírekről, technológiai újdonságokról és hasznos információkról!

Kapcsolat

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére hétköznap 9 és 17 óra között. Üzemünk a Polgári Ipari Parkban található, ahol előzetes időpontegyeztetést követően szívesen bemutatjuk otthona elkészítésének teljes folyamatát.

Ügyfélszolgálat

+36 30 179 1009

E-mail

kapcsolat@bergerhazak.hu

Cím

H-4090 Polgár, Ipari Park